Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro).

Site-ul Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) este operat de societatea SC Green ComTextSRL, cu sediul in Spiru Haret Nr. 42, Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/456/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Plata

Plata se va face la livrare prin intermediul firmei de curierat, cu cardul prin intermediul procesatorului de plati sau  prin transfer bancar. Platile prin transfer bancar se pot face doar in Lei din conturi bancare deschise la banci aflate pe teritoriul Romanie.

In cazul in care clientul nu plătește suma datorata in termen de 10 Zile de la recepționarea coletului, clientul va plătii penalități de întârziere de 1% pe zi la suma datorata.

Transport

Transpoetul se efectueaza prin curierat rapid, la preturile afisate la sectiunea dedicata doar pe teritoriul Romaniei
Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

SC Green Comtext SRL (www.prosoapehotel.ro) nu raspunde de intarzierile cauzate de firma de curierat. si nu poate fii trasa la raspundere pentru eventualele pierderi.
Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Prosoape Hoteliere din bumbac 100% (prosoapehotel.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email 

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii - Prosoape Hotel
Feed-uri RSS - Prosoape Hotel
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar - Prosoape Hotel
Cosul meu - Prosoape Hotel
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne - Prosoape Hotel
Intrebari frecvente - Prosoape Hotel
Harta site - Prosoape Hotel
ANPC
 
Cont client
Inregistrare - Prosoape Hotel
Recuperare parola - Prosoape Hotel
Istoric comenzi - Prosoape Hotel
 
Harta Romaniei